Connect with us

Dijaspora

Hobotnica kao vino

Published

on

Nekoliko puta u izboru za najboljeg golmana na svetu. Obeležio je zadnju dekadu na golu reprezentacije Srbije. Nastupao u Srbiji, Kazahstanu, Rusiji, Francuskoj, Nemačkoj. Odazvao se pozivu reprezentacije u vreme pandemije, kada je situacija bila otišla u crveno. Dovoljno je samo reći, Miki.

foto instagram privatna arhiva

Možeš li da prokomentairšeš poslednju utakmicu?

Sant Pauli je ekipa koja je bila na 3. mestu do naše utakmice, tako da smo ušli spremi u tu utakmicu. Dobro je otvorili pa su mladji mogli da dobiju svoju šansu da dokažu, da li može da se računa na njih. Trka za jesenjeg prvaka se nastavlja. Nadam se da ćemo mi poneti taj naslov.


Šta očekuješ u prvenstvu i ko su glavni konkurenti za titulu?

U prvenstvu će se sve odlučivati u playoff u. Nama je zadatak odbraniti titulu iako je ekipa podmladjena.

U narednom periodu očekuje Vas derbi sa Pantersima – koja su očekivanja?

Prva sledece utakmica je sa HSV om. Ekipa za respekt, posebno kad igra kući. Nemamo poraz do sada i nadamo se da ćemo zadržati taj status.

Za kraj kako komentarišeš nastup reprezentacije u prethodnom ciklusu?

Reprezentacija je u okrnjenom sastavu uspela da odigra zadovoljavajuće u kvalifikacijama, ali postoji puno prostora za napredak. Pogotovu ako se zna da 4-5 standardnih igrača nije bilo na raspolaganju zbog povrede. Što se mene tiče, bilo je puno emocija. Puno pitanja: Da li mogu jos uvek pružiti partije koje se od mene očekuju? Da li sa 39 godina mogu da se isprate zahtevi trenera i brzina mladih igrača?

Drago mi je da mi je remi protiv Francuza (0-0) pokazao da još uvek mogu pomoći ekipi jer znam da se kroz moju karijeru to uvek očekivalo od mene.Prostora za napredak uvek ima, pa se nadam da će najbolje partije tek doći i to baš kad bude najpotrebnije.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Administration and development - FutsalBALKAN webteam.© All rights reserved. Items can not be republished without written permit by Futsal Balkan.