Connect with us

Srbija

Da li će jedna “Zorka” biti dovoljna za sve ekipe u Šapcu?

Published

on

Veliki 6.”Međunarodni MMSTARS futsal Božićni turnir Šabac 2023/24″ pomera datum početka sa 23.12. na 25.12.2023. godine. Pomera datum ali ruši i sve granice! Organizatorima telefoni neprestano zvone tako da je neminovno bilo pomeranje termina početka futsal spektakla u Šapcu!

Opet će Hala “Zorka AIK Banka” u Šapcu biti najužarenije mesto u regionu. Oboreni su svi dosadašnji rekordi u prijavljenim ekipama u svim kategorijama i pored svih”kočničara” koji su usporavali i pokušavali da zaustave ovaj voz prepun futsal magije. Bilo je tu raznih podmetanja, udaraca ispod pojasa, povlačenja za dres, nedozvoljenih klizećih startova za dva crvena kartona, ali ni to nije sprečilo ljude iz organizacije, po kojima se, već ste upoznati sve ove godine računa kada počinje leto a kada zima.

Zima je tako napokon na radost svih ljubitelja futsala stigla! Opet će se u Šapcu igrati najbolji futsal a da li će jedna “Zorka” biti dovoljna da primi sve poštovaoce “magične igre” i da li će se u Šapcu od sada igrati Zagrebačka“Kutija šibica” ostaje da vidimo od nedelje 25. decembra.

Podsećamo, nikada veći nagradni fond od 1.800.000 dinara raspoređen je u devet kategorija dok je za kategoriju seniora predviđeno ukupno 600.000 dinara raspoređeno po sledećem:

-prvo mesto 400.000 dinara,

-drugo mesto 120.000 dinara,

-treće mesto 80.000 dinara.

Direktan prenos žreba koji će se obaviti 23.12.2023. godine od 16:00 časova, možete pratiti na YouTube kanalu “Sport Zapad” kao i na našem sajtu na linku.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Administration and development - FutsalBALKAN webteam.© All rights reserved. Items can not be republished without written permit by Futsal Balkan.